"BORSTEN ZIJN JE BESTE VRIENDINNEN"

Voor mij als Vlow®borstweefseltherapeut staan borsten symbool voor: zachtheid, vrouwelijkheid en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Ze zijn om trots op te zijn. José


MARION 47 jaar

"Toen ik aan de behandeling begon had ik geen hele specifieke klachten van mijn borsten. In het verleden wel cystes gehad in mijn rechterborst en nog steeds was deze onrustig. Maar goed, je went zo snel aan iets dat het “gewoon” wordt en niet meer die bewuste aandacht krijgt. De borstweefsel behandelingen hebben veel losgemaakt op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Mijn borsten zijn weer soepel en mooi en in betere conditie dan ze misschien ooit in mijn leven geweest zijn. In het epicentrum van emoties (de borsten) is er veel aangeraakt, zonder dat het een doel op zich was. Laten we zeggen een hele positieve bijwerkingen van de behandelingen die zo iets diep en wezenlijks hebben veranderd in mij.
José is zeer deskundig, bevlogen, respectvol en diep verbonden met de ander en tegelijkertijd aanwezig in zichzelf. Haar praktijkruimte voelt veilig, vertrouwd en comfortabel."

"José brengt je weer terug bij jezelf. Ik kan het iedere vrouw ten diepste aanraden om dit aan jezelf te geven."

GITTA 45 jaar

"Ik heb 10 jaar geleden een borstamputatie gehad met bijna volledig okseltoilet. Ik voel al die jaren niets meer ondermijn rechteroksel. Dat heb ik geaccepteerd. Na de derde behandeling gebruikte ik zoals elke ochtend, gedachteloos mijn deodorant onder mijn oksels.
Links kan ik voelen, rechts doe ik uit gewoonte. Ik kon niet geloven wat er gebeurde. Ik voelde plotseling hoe de deodorantroller onder mijn rechteroksel bewoog! Iets wat wij allebei niet voor mogelijk had gehouden. Het wordt nog steeds beter."

AMBASSADEUR

Ik deel mijn enthousiasme over borstgezondheid graag met jou.
Daarom geef ik als ambassadeur voor Lifestream regelmatig lezingen, soms samen met een collega zoals de Groene zuster.
In de nieuwsbrief van mijn praktijk hou ik je hierover op de hoogte.

aanmelden nieuwsbrief

Ben jij er de volgende keer ook bij?