"BORSTEN ZIJN JE BESTE VRIENDINNEN"

Voor mij als Vlow®borstweefseltherapeut staan borsten symbool voor: zachtheid, vrouwelijkheid en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Ze zijn om trots op te zijn. José


VLOW® YOGA

Vlow® yoga oefeningen zijn 10 speciaal samengestelde oefeningen voor de borstgezondheid. Zij laten de energie in het hele borstgebied stromen. Zo kan je elke dag opnieuw de spanning, die bij veel vrouwen in het borstgebied voorkomt, ontladen.
Het regelmatig uitvoeren van deze oefeningen ondersteunt de kwaliteit van het borstweefsel en brengt je beter in balans.
De Vlow® yoga oefeningen doe je ter ondersteuning van de Vlow® borstweefselbehandelingen.Je kunt alle oefeningen in een serie achter elkaar doen of er samen met mij een paar uitkiezen die op dit moment voor jou van toepassing zijn. Er is inmiddels een kaartenset en een yogafilm zodat je thuis zelf aan de slag kunt.

Voor vragen, het maken van een afspraak of het aanvragen van de folder kun je contact met mij opnemen via lichtpost@hetnet.nl
Je bent van harte welkom!

VLOW®-OPLEIDING

Naast enthousiast borstweefseltherapeut ben ik ook de locale coördinator voor de Lifestream opleiding tot VLOW®borstweefseltherapeut. Zoals je kunt merken, komt borstgezondheid steeds meer onder de aandacht. Vrouwen raken langzamerhand vertrouwd met het droog borstelen, VLOW®-borstweefselbehandelingen en medische thermografie.
Ben jij zelfstandig therapeut en draag jij net als ik de borstgezondheid ook een warm hart toe? Meld je dan aan voor de 5 daagse Lifestream opleiding tot VLOW®borstweefseltherapeut.

Bekijk de site of mail je vragen naar info@lifestream.earth
Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort.

lifestream.earth