home

INDUCTIETHERAPIE

In zijn zoektocht naar Esogetische geneeskunde ontwikkelde Peter Mandel de Inductietherapie. inductieInductietherapie reguleert hersengolfpatronen en brengt in balans. Bij inductietherapie wordt via de huid een elektrische impuls van een bepaalde frequentie afgegeven aan je lichaam. Deze impuls komt ook voor in je hersenen. Als je ziek bent, vertoont deze stroom een kleine afwijking. Door de elektrische impuls worden je hersenen weer gestimuleerd op de juiste frequentie te gaan werken. Hierdoor kunnen je klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Inductietherapie is een 100% veilige en pijnloze behandeling.

Wanneer kies je voor inductietherapie
Inductietherapie is zeer geschikt bij een scala van psychosomatische en emotionele problemen. Ook voor klachten die samenhangen met een verstoord immuunsysteem en een hormonale disbalans.

Welke programma’s zijn er
Er zijn programma’s specifiek voor kinderen en programma’s gericht op het bevorderen van gezonde slaappatronen en een diepe ontspanning, en regulering van het immuunsysteem. Het juiste programma wordt bepaald n.a.v het intakegesprek en de analyse door middel van bioresonantie.

Voorbeelden van klachten
- angsten en fobieën, bedplassen, leer- en concentratieproblemen, ADHD, zwakte van het immuunsysteem, -reuma, allergieën, goedaardige gezwellen en storingen in het lymfesysteem, hormonale verstoringen, menopauze en puberteit. - rusteloosheid, conflictstress, psychosomatische klachten met cardiovasculaire problemen, hoofdpijn en andere spanningsklachten.
- inslaap- en doorslaapproblemen -verlichting geeft bij krampen en migraine. klachten van nek en schouders, en navelkolieken bij kinderen.

Inductietherapie kan in de praktijk worden ondergaan, maar het is ook mogelijk een z.g. Synapsis home te huren, zodat u thuis in uw eigen omgeving en op uw eigen moment voor een behandeling kan kiezen.

Vergoeding kosten
De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van de behandeling. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

biografie
visie
therapieen
tarieven
contact
nieuwsbrief